Auditointi

Onko lääkitysturvallisuus ajan tasalla? – Potilasturvallisuutta ja ennakointia voi parantaa lääkehoidon auditoinnilla.

Lääkitysturvallisuuden auditoinnit

Auditoinnissa saatte neuvoja ja apua turvallisen lääkehoidon kehittämiseen. Ulkopuolisen asiantuntijan avulla on helpompi saada tuloksia ja parantaa kilpailukykyä laadukkaalla ja turvallisella lääkehoidolla.

Arvioinnit ja kehittäminen kohdentuvat koko toimipisteen toimintatapoihin, eivätkä yksittäisiin henkilöihin tai heidän toimintaansa.
Auditoinnin jälkeen on mahdollista puolueettomasti osoittaa, että toimintanne on tarvittavalla tasolla ja sitä seurataan ja kehitetään tarpeiden mukaan. Tästä paras tunnus on LääkehoidonTURVA -sertifikaatti.

Hinta alk. 1600 € (Alv 0%) + matkakulut

Lataa ILMAINEN tarkistuslista
lääkitysturvallisuuden tilasta

Täytä lomake niin saat veloituksetta sähköpostitse listauksen, jossa on lääkitysturvallisuuden auditointiin liittyviä esimerkkejä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osa-auditointi

Lääkitysturvallisuuden auditointi voidaan tehdä vaiheittain osa-alue kerrallaan, jolloin on helpompi työn ohessa tehdä tarvittavia korjaavia toimenpiteitä asiantuntijan ohjaamana.

Osana sertifiointia on toiminnan laadun ja turvallisuuden osoittamiseksi kuitenkin tehtävä kattava auditointi, jossa käydään läpi kaikki lääkehoidon osa-alueet.

Konsultaatiokäynnit

Tarvitsetteko apua käytäntöjenne hiomisessa? Mietittekö onko joku toimintatapa oikea tai voisiko sen tehdä toisin? Yksittäisiin kysymyksiin auttaa asiantuntijan käynti toimipaikallanne. Katsotaan tilannetta yhdessä ja mietitään toimiva ja potilasturvallisuutta tukeva ratkaisu.

Hinta 90 € / h (Alv 0%) + matkakulut

Kysy lisää!


Farmaseutti Maria Siirilä on käynyt lisäkoulutuksen lääkitysturvallisuuden auditointiin Helsingin Yliopiston HY+ kautta.