Etäpalvelut

Helposti kaikkialta Suomesta

Turvallinen ja järkevä lääkehoito ei katso paikkaa. SINUNlääkkeesi etäpalvelut ovat saatavissa koko Suomeen. Voit myös varata aikasi palveluihin kätevästi sähköisestä ajanvarauskalenterista.

Käyttääksesi videovastaanottoa tarvitset vain internetyhteydellä, kameralla ja mikrofonilla varustetun tietokoneen, tabletin tai iOS / Android-puhelimen. Et tarvitse erikseen ladattuja sovelluksia. Yhteys on hyväksytty lääkäripalvelujen tuottamiseen. Se on täysin salattu ja turvallinen.

HUOM! Palvelu vaatii Mozilla Firefox tai Google Chrome -selaimen käyttöä tietokoneella.

Lääkeneuvonta    Etäpäivystys ja päivystysvastaanotto: Päivystysvastaanotto toimii kätevästi kotoasi käsin yksittäisissä lääkeneuvontaa vaativissa asioissa: itsehoito-ohjaus, hoidontarpeen arviointi, yhteisvaikutukset, lasten lääkitys, iäkkäiden lääkitys, lääkkeenoton opastus, tupakanvierotus

Etävastaanotto toimii kätevästi kotisohvaltasi myös yksittäisissä lääkeneuvontaa vaativissa asioissa: itsehoito-ohjaus, hoidontarpeen arviointi, yhteisvaikutukset, lasten lääkitys, iäkkäiden lääkitys, lääkkeenoton opastus, tupakanvierotus. Myös konsultaatiot terveydenhuollon ammattilaisille.

Lääkehoidon arvointipalvelut etänä

Lääkityksen tarkistukseen voit varata ajan Ajanvarauskalenterista. Saat vahvistusviestin sähköpostiisi ja vielä ohjeet etäpalveluun kirjautumiseen. Varaattehan kaikki lääkkeet ja mahdollisen lääkityslistan sekä kelakortin lähettyville.

Tarkistuksen jälkeen suosittelen tarvittaessa perusteellisempaa Lääkehoidon arviointia, jos siihen ilmenee tarvetta.

Lääkäriyhteistyö

Varaa aikasi ensin Lääkityksen tarkistukseen.

Yhteistyölääkärini “Akuutin omalääkäri” Risto Laitila hyväksyy tarvittaessa muutosehdotukseni Lääkehoidon arvioinnissa ja hänelle voi varata erikseen ajan jatkotoimenpiteitä ja mahdollisia e-reseptimuutoksia varten. Kysy lisää.

Laboratoriolähetteet

Tarvittavat laboratoriolähetteetkin hoituvat kätevästi etälääkäripalvelun kautta, jos niihin ilmenee tarvetta. Varsinkin munuaisten toiminnan heikkeneminen voi vaikuttaa lääkitykseesi. Jotkut lääkehaitat ja hoidon onnistuminen voivat näkyä myös laboratorioarvoissasi.

Lahjakortti

Etäyhteydellä voit auttaa iäkästä kauempaakin palvelujen saannissa.Etäyhteydellä voit auttaa iäkästä kauempaakin palvelujen saannissa.  Jos yhteys ei jostain syystä toimi tai katkeaa, pääsette yrittämään uudelleen.